MANAGED PRINT SERVICES

Leasycare biedt een breed scala aan besparende Managed Print Service oplossingen. Jij kiest voor de oplossing die het beste past bij jouw organisatie of werksituatie:

Leasycare All-in lease

Het Leasycare All-in concept houdt in dat u een vast maandelijks bedrag betaalt voor de lease van de afdrukapparatuur en een vast bedrag voor services. De afdrukkosten worden achteraf berekend aan de hand van het werkelijke verbruik. Bij de afrekening van de afdrukkosten kunt u kiezen voor twee afrekenmethodes: Fixed Click of Level Pay.

Leasycare All-in Koop

Met het Leasycare Service+Click concept schaft u de afdrukapparatuur zelf aan en betaalt u een vast maandelijks bedrag voor de services. De afdrukkosten worden achteraf berekend aan de hand van het werkelijke verbruik. Bij de afrekening van de afdrukkosten kunt u kiezen voor twee afrekenmethodes: Fixed Click of Level Pay.

Leasycare All-in Service

U heeft al bestaande printers of Multifunctionals maar hebt ook interesse in on-site services. Verder wilt u ook de voordelen van het Leasycare concept; automatische tonerbestellingen, inzicht in uw afdrukomgeving, ontzorging en scherpe pricing. Het All-in Service abonnement biedt u de ideale invulling.

Leasycare Toner Plus Abonnement (bestaande machines)

Met het Leasycare Toner Plus Abonnement brengt u uw gehele printerpark realtime in kaart. Met het persoonlijke, op maat gesneden online dashboard heeft u op ieder gewenst moment inzicht in tonerstanden, afdrukvolumes, verbruik en storingen. Bovendien kunt u automatische meldingen ontvangen voor supplies of storingen. De vele beschikbare en uitgebreide rapportagemogelijkheden bieden u volledig inzicht in uw afdrukomgeving. Bovendien gratis verzending van de toners en messcherpe prijzen. Informeer naar de voorwaarden om te profiteren van deze laagdrempelige en voordelige service.

video over Managed Print Services

bekijk de video >

©opyright - Leasycare 2021